VANZARE BANI VECHI

Monede de Argint Pentru Botez

La nastere, un copil primeste toata atentia din lume, dar pe langa asta primeste ce este mai bun de la parinti si cadouri de la persoanele apropiate acestora. Daca ati ajuns pe aceasta pagina, probabil doriti si dumneavoastra sa faceti cadou banuti de argint sau de aur iar mai departe o sa va spun despre cele mai convenabile oferte.

Este de mentionat ca sunt multe traditii in legatura cu botezul si darurile care se ofera, precum si momentul oferirii, de exemplu la facutul baii copilul sa fie scaldat in bani, sau la taiatul motului copilul trebuie sa-si aleaga norocul.

Daca doriti sa cumparati o moneda de argint pentru botez, o varianta ieftinta ar fi 200 Lei 1942 cu Regele Mihai I. Pentru o singura moneda ar trebui sa va incadrati in pretul de aproximativ 30 de Lei. Aceasta este o moneda istorica, si nu isi pierde valoarea ca monedele personalizate, care de cele mai multe ori o sa fie calculate doar la pretului argintului la revanzare. O moneda mai mare si mai frumoasa ar fi si cea de 500 de Lei 1944 tot cu Mihai I, regele Romaniei. Daca doriti ceva mai special, puteti cauta in lista cu monede disponibile pe site-ul nostru.

Botezul Crestin

Botezul este un simbol, cel al impacarii dintre oameni si Dumnezeu. Taina botezului crestin, instituită de către Domnul Iisus Hristos, este săvârșită în numele Sfintei Treimi, spre mântuirea sufletelor noastre, însoțită fără îndoială de credința noastră în Dumnezeu si de virtuțile noastre. Mantuitorul este cel care ne invata ca este esential sa primim Sfantul Duh pentru a intra in Imparatie lui Dumnezeu: (Ioan 3, 5) - "Adevarat, adevarat zic tie, de nu se va naste cineva din apa si din Duh nu va putea sa intre in Imparatia lui Dumnezeu".

Despre Botez mai putem spune ca este simbolul împăcării dintre Dumnezeu și oameni realizată prin moartea pe cruce și prin învierea lui Iisus Hristos iar acela ce vine spre botez este făcut părtaș, prin aceasta taina, morții și îngropării lui Hristos. Dupa acest eveniment, botezatului i se ofera impartasania, adica impartasirea cu sangele si trupul lui Hristos, astfel incat renasterea spirituala sa fie dobandita